Hypotheken

Voor een standaard hypotheek zijn wij niet de aangewezen partij. Wel voor een advies waarover nagedacht is. Waarbij rekening is gehouden met je uitgavenpatroon, je gezinssituatie, plannen voor de toekomst. We maken inzichtelijk wat je maandelijks onderaan de streep overhoudt. Op basis daarvan bepalen we wat verantwoord is. Niet op basis van de standaard modules waarbij je de maximale hypotheek kunt berekenen. Een hypotheek is geen standaardproduct, maar maatwerk. Of je nou starter of doorstromer bent.

 

Wil je met ons de diepte in, dan vinden we het uitdagend om samen tot de best passende oplossing te komen. Dit traject bestaat uit de volgende stappen: kennismaking, analyse van doelen en wensen, uitwerking van verschillende opties, presentatie van het advies, aanvragen van de geselecteerde productoplossingen, aanleveren van de benodigde documenten, tekenen van offertes, monitoren van processen, nazorg. We begeleiden het volledige traject tot aan het passeren bij de notaris. Daar houdt onze relatie wat ons betreft niet op. We blijven het aanspreekpunt als er vragen zijn of veranderingen in je persoonlijke situatie.

Er komt veel op je af als je een hypotheek gaat afsluiten. Het proces van oriëntatie tot passeren bij de notaris hebben we beschreven in deze brochure.