Aan wie wil je Gosseling Groot Hendriks aanbevelen?

Ben jij naar tevredenheid geholpen door ons, en zou je ons aanbevelen bij je vrienden, kennissen of collega’s? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en ontvang € 25 om te besteden bij bol.com of om te doneren aan de volgende goede doelen:

Ieder Kind Doet Mee
of
CompassionWelke voorwaarden gelden er?
De persoon die jij aanbeveelt, is nog niet bij ons bekend. Per advies geven wij maximaal één keer een beloning. Deze ontvang je op het moment dat jouw aanbeveling een betalende klant bij ons is geworden. Dat mag een klant zijn voor een hypotheek, verzekeringspakket of pensioen.

Hoe kan je Gosseling Groot Hendriks aan iemand aanbevelen?
Om een aanbeveling te doen, hoef je alleen het formulier hiernaast volledig ingevuld op te sturen. Wij sturen hierna een e-mail met jouw persoonlijke boodschap aan jouw aanbeveling, inclusief onze contactinformatie. Je ontvangt zelf een e-mail ter bevestiging van de aanbeveling.

Is er een maximum aan het aantal aanbevelingen?
Er is geen limiet aan het aantal vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s en kennissen dat je kunt aanbevelen. Voor iedereen die dankzij jou klant bij Gosseling Groot Hendriks wordt, belonen we je met € 25!