Verzekeringen

Verzekeringen zijn saai en vervelend om uit te zoeken. Dat kun je zelf doen en online afsluiten. Maar weet je dan echt goed wat de voorwaarden zijn? Wij nemen dat uitzoekwerk graag uit handen en adviseren vervolgens een pakket op maat.

In Nederland verzekeren we ons tegen van alles en nog wat. We houden van zekerheid. Maar in sommige gevallen hebben we onnodige dekkingen, dubbele dekkingen en vaak te hoge premies. Wij adviseren alleen wat nodig is.

Wil je een vrijblijvend voorstel, laat het weten via ons contactformulier.

In tegenstelling tot hypotheken en levensverzekeringen is er geen provisieverbod op schadeverzekeringen. Een adviseur heeft de keuze om verzekeringen met of zonder provisie aan te bieden. Wij werken uitsluitend provisieloos.

Provisie wordt berekend over de hoogte van de premie. Hoe hoger de premie, hoe hoger de provisie. Dat vinden wij vreemd en niet in het belang van onze cliënten. De premie die je bij ons betaalt is netto, zonder provisie. In plaats van provisie betaal je voor onze dienstverlening een vaste maandelijkse vergoeding. Voor verschillende profielen hebben we verschillende dienstverleningspakketten.