Particulieren

We zien het nog dagelijks; verzekeringspapieren van de laatste jaren ongeordend in een schoenendoos of verspreid over verschillende mappen. De meeste particulieren hebben verschillende tussenpersonen en zo links en rechts nog een verzekering rechtstreeks geregeld. Kortom, het overzicht is zoek. Wij willen dat overzicht graag creëren. Dat geeft rust en voorkomt onder- of oververzekering.

Heb je schade, dan bel je ons. Wij zorgen dat alles wordt afgewikkeld. Wil je weten welke verzekeringen je hebt en tegen welke dekking, dan kijk je in onze digitale polismap.

Provisieloos

In verzekeringsland wordt over het algemeen nog provisie betaald op schadeverzekeringen. Wij bieden uitsluitend provisieloze oplossing aan. De premie die je bij ons betaalt is netto, zonder provisie. In plaats daarvan werken we met serviceabonnementen. Dat is helder en overzichtelijk. En in veel gevallen goedkoper.

We hebben diverse dienstverleningspakketten voor particulieren. Je betaalt dan een vast maandelijks bedrag voor inventarisatie, advies, schadeafwikkeling en periodiek onderhoud.