Victor Groot Hendriks

Bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Het vak van financieel dienstverlener heb ik geleerd binnen het familiebedrijf in Voorschoten onder leiding van mijn vader. Na vijf en een half jaar in het familiebedrijf werkzaam te zijn geweest, heb ik besloten ergens anders mijn kennis en ervaring te vergroten. Dat heb ik gedaan bij onder andere makelaarskantoren en andere financiële dienstverleners

In 2010 heb ik mijn eigen bedrijf gestart onder de naam Groot Hendriks Assurantien. Mijn focus ligt op pensioen- en verzekeringsadvies. Ik vind het uitdagend om met particulieren en ondernemers te sparren en zo tot de best mogelijke maatwerkoplossingen te komen.

In het dagelijks leven sport ik graag, waaronder hockey en hardlopen. Als het even kan, sta ik op de golfbaan. Ik  ben getrouwd met Miesche Groot Hendriks en we hebben twee kinderen Rosalie en Steven.

Ria Pieterman

Met een frisse blik ben ik in de financiële wereld terecht gekomen. Na gewerkt te hebben in verschillende functies binnen de automatisering en de administratie werk ik sinds 2015 bij Gosseling Groot Hendriks. Ik verzorg de binnendienst en behandel schades. Door cursussen en natuurlijk de begeleiding van mijn ervaren collega’s, groei ik verder in het geven van verzekeringsadvies aan particuliere en zakelijke relaties.

Ik zie het als een uitdaging om klanten te ontzorgen op verzekeringsgebied. Bij schades zorg ik voor een snelle en correcte afhandeling.

Ik ben getrouwd met Harm, en heb 2 jongvolwassen kinderen, Willem en Dagmar. In mijn vrije tijd sport ik graag en zing ik in de band van de evangelische gemeente Enschede.

Jan-Hendrik Gosseling

Inmiddels ben ik meer dan twintig jaar actief in financiële dienstverlening. Na drie jaar bij een assurantiekantoor, heb ik de overstap gemaakt naar het bankwezen, waar ik zeven jaar gewerkt heb als accountmanager sparen, beleggen en hypotheken. Eind 2005 heb ik mijn eigen adviesbedrijf gestart. Aanvankelijk vanuit Almere en in 2007 ben ik weer teruggekeerd naar mijn geboortegrond Enschede.

Mijn expertise ligt op het gebied van hypotheken en vermogensadvies. Ik ben bij SEH geregistreerd als erkend financieel adviseur. In 2017 heb ik de opleiding Private Life Planning gevolgd.

Ik ben getrouwd en heb 4 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag (fitness, hardlopen en voetballen) en speel ik gitaar.